Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklarını eve kilitleyen kadın adliyeye sevk edildi

Mersin'de 3 çocuğunu eve kilitledikten sonra dışarı çıkan anne A.G. (26) adliyeye sevk edildi. Yüzünü kapatan A.G. gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı.Anneleri tarafından Akdeniz ilçesi Burhan Felek Caddesi üzerindeki bir eve kilitlenen...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çocuklarını eve kilitleyen kadın adliyeye sevk edildi
Mersin'de 3 çocuğunu eve kilitledikten sonra dışarı çıkan anne A.G. (26) adliyeye sevk edildi. Yüzünü kapatan A.G. gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı.
Anneleri tarafından Akdeniz ilçesi Burhan Felek Caddesi üzerindeki bir eve kilitlenen Ege (7) Kübra ve ( 5) Berfin (3) isimli 3 kardeş dün polis ve komşularının yardımı ile evin balkonuna çıkılarak kurtarılmış, vücutlarından sigara yanıkları ve işkence izlerine rastlanan çocuklara Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü sahip çıkmıştı.
Çocuklarını eve kilitleyerek ortalıktan kaybolan anne A.G. (28), Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gece yakalandı. Mağazalar Polis Merkezi'nde sorgusu tamamlanan anne A.G. adliyeye sevk edildi. Yüzünü gizleyen anne A.G. gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.