Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuk tacizcisine tuzak kurup, bu hale getirdi!

Sakarya’da, 13 yaşındaki yeğenine sosyal medyadan cinsel tacizde bulunan 55 yaşındaki şahsı, çağırdığı buluşma yerinde copla döven küçük kızın akrabası, bu anları cep telefonu kamerasıyla da saniye saniye kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2016 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2016 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çocuk tacizcisine tuzak kurup, bu hale getirdi!
Edinilen bilgiye göre, Sakarya’da esnaflık yapan 55 yaşındaki E.K., sosyal paylaşım sitesinden irtibata geçtiği 13 yaşındaki kıza, cinsel içerikli mesajlar atmasının ardından buluşma ayarlaması için teklifte bulundu.

Küçük kızın durumu akrabasına söylemesi üzerine, sosyal paylaşım sitesinden kızın ağzından E.K. ile konuşmaya başlayan akraba, şahıs ile bir buluşma ayarlayarak, verilen adrese yeğeni ile birlikte gitti. Buluşma yerine gelen E.K., otomobiliyle kızın yanına yanaşarak araca binmesini isterken, arkadan gelen aracın korna basmasıyla şüphelenip kaçtı.

Kızın akrabası aracı durdurarak, adamın araçtan çıkmasını istedi ancak E.K. kendisini araca kilitleyip, kornaya basarak çevredekilerden yardım istedi. Aracın camının kırılmasıyla şahsa ulaşan öfkeli akraba, elindeki copla E.K.'yi dövdü. E.K. kanlar içerisinde kalırken, bu anlar ise saniye saniye cep telefonu kamerasınca kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.