Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuğunu doğurduktan sonra öldürüp çöpe attı iddiası (Özel)

Niğde’de bir kadının, evlilik dışı hamile kaldıktan sonra evinde doğurduğu bebeğini boğarak öldürdüğü ve çöpe attığı iddia edildi.İddiaya göre Niğde'de ikamet eden S.E. (22), adet görmemesi üzerine Niğde Devlet Hastanesi’ne...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2015 23:29
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2015 23:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Niğde’de bir kadının, evlilik dışı hamile kaldıktan sonra evinde doğurduğu bebeğini boğarak öldürdüğü ve çöpe attığı iddia edildi.

İddiaya göre Niğde'de ikamet eden S.E. (22), adet görmemesi üzerine Niğde Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Burada yapılan tetkiklerde hamile olduğu tespit edildi. Hamileliğini gizleyen genç kadın, evde bebeğini kendi başına doğurdu. Gebe takip sistemini kontrol eden hastane, resmi kayıtlarda doğumla alakalı bir bilgiye rastlamadı. Genç kadın, kendisiyle iletişime geçen Aile Sağlığı birimlerine, bebeğini evde doğurduğunu ama hayatını kaybettiğini söyledi. Resmi kayıtlarda ne doğum ne de definle alakalı bir bulguya rastlamayan görevliler, durumdan şüphelenerek polise bildirdi.

Cinayet Büro amirliği ekipleri, yaptıkları inceleme sonrasında dehşet veren ayrıntıya ulaştı. 23 Yaşındaki E.Ö.'den hamile kaldıktan sonra bebeğini kendi başına doğurduğunu ve doğurduktan sonra çocuğunu boğarak öldürüp Aşağı Kayabaşı Mahallesi’ndeki bir çöp konteynırına attığı bilgisine ulaştı.

S.E. gözaltına alınırken, polis olayla ilgili ayrıntılı inceleme başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.