Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cizre’de göstericiler polisle çatışıyor

Şırnak’ın Cizre ilçesinde gece saatlerinde başlayan sokak olaylarında göstericiler Nusaybin ve Yafes caddelerinde polisle çatışıyor. Cizre’nin Nur Mahallesi’nde dün sabah başlayan çatışmalar bugün akşam saatlerinde çatışmada ölenlerin...

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2014 21:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2014 21:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak’ın Cizre ilçesinde gece saatlerinde başlayan sokak olaylarında göstericiler Nusaybin ve Yafes caddelerinde polisle çatışıyor. Cizre’nin Nur Mahallesi’nde dün sabah başlayan çatışmalar bugün akşam saatlerinde çatışmada ölenlerin toprağa verilmesinden sonra yine başladı.

Dünkü çatışmada hayatını kaybeden Yasin Özer ve Barış Dalmış’ın cenazeleri Adli Tıp Kurumu’ndan getirildi ve Cizre Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi. İlçede cenazeler toprağa verildikten sonra Dörtyol Kavşağı, Nusaybin ve Yafes caddeleri karıştı. Cadde üzerine çıkan yüzleri maskeli gruplar yola barikat kurarak, yolu trafiğe kapattı ve yolda ateş yaktı. Olay yerine sevk edilen polis zırhlı araçları göstericilere müdahale etmek istedi. Polislere de taş, havai fişek ve molotof bombaları atan göstericilere polis biber gazı ve tazyikli su ile müdahalede bulundu. Zaman zaman gerçek mermilerin de kullanıldığı sokak olayları devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.