Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cinayet işledikten sonra karakola tabancayla giden iki kız kardeş gözaltında

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, 36 yaşındaki bir kişiyi öldüren iki kız kardeş karakola giderek teslim oldu. Cinayeti, arkadaşının silahı ile işlediğini söyleyen abla ile birlikte kardeşi de cinayet büro ekiplerine teslim edildi. Olay, Bayraklı...

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2015 19:07
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2015 19:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cinayet işledikten sonra karakola tabancayla giden iki kız kardeş gözaltında
İzmir'in Bayraklı ilçesinde, 36 yaşındaki bir kişiyi öldüren iki kız kardeş karakola giderek teslim oldu. Cinayeti, arkadaşının silahı ile işlediğini söyleyen abla ile birlikte kardeşi de cinayet büro ekiplerine teslim edildi.

Olay, Bayraklı Sevgi Yolu Caddesi numara 46’daki apartmanın ikinci katında meydana geldi. Bayraklı Polis Merkezi Amirliği'ne, ellerinde tabancayla giden Gülşen D. (17) ve Helin D. (18) isimli kız kardeşler, birini öldürdüklerini itiraf etti. İki genç kızın söylediği adrese giden polis ekipleri, bir erkek cesedi buldu. Polis ekipleri evde tabancayla öldürülen kişinin Ferit Demir (36) olduğunu tespit etti.

İddiaya göre, kız kardeşlerin yaklaşık üç aydır bu kişinin evinde kaldığı, bir haftadır ayrılmak istedikleri ve bugün yine Ferit D.'nin izin vermemesi üzerine tartışma çıktığı, bu sırada ortada duran tabancayı alan kızların, Ferit D.'ye ateş ederek öldürdüğü iddia edildi. Helin D.’nin, barda birlikte çalıştığı erkek arkadaşı Ferit D.'in evine 3 ay önce yerleştiği evden ayrılmak istediği için tekrar tartışmanın başladığı ve sehpanın üzerinde duran silahı ile Ferit Demir'i vurduğu öğrenildi.

Polis, evde inceleme yaparken, gözaltına alınan cinayet zanlısı Helin D. ile kardeşi Gülşen D. sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.