Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'CHP'nin Merkez Türkiye Projesi ticaretin kılcal damarlarına dokunmuş'

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, CHP’nin 'Merkez Türkiye' adlı projesini olumlu bulduğunu söyleyerek, “CHP bu çalışmasıyla ticaretin kılcal damarlarına dokunmuş. Ülkemize fayda sağlayacak bütün çalışmalara...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2015 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2015 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'CHP'nin Merkez Türkiye Projesi ticaretin kılcal damarlarına dokunmuş'
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, CHP’nin 'Merkez Türkiye' adlı projesini olumlu bulduğunu söyleyerek, “CHP bu çalışmasıyla ticaretin kılcal damarlarına dokunmuş. Ülkemize fayda sağlayacak bütün çalışmalara destek veririz. Bizim önceliğimizin Türkiye’nin dünya arenasında hak ettiği yere gelmesidir.” dedi.

CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, CHP İl Başkanı Sait Köse, milletvekili adayları Mehmet Gökdağ, Ali Peri, Erdal Geçit ve ilçe başkanlarından oluşan heyet, GTO’yu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, yaptığı konuşmada, seçime girecek bütün partilere başarı diledi. Bütün partilere eşit mesafede olduklarını anlatan Bartık, seçimde kazananın ülke olmasını temenni ettiklerini ifade etti. Seçim sonrası Türkiye’nin esas gündeminin ekonomi olması gerektiğini vurgulayan Bartık, şöyle devam etti: “Son bir yıl içinde ülkemiz iki seçim yaşadı. Haziran’da gerçekleştirilecek seçimle üçüncüsünü geride bırakacağız. Önümüzdeki yıllarda seçim olmayacak. Bu nedenle Türkiye’nin ilk gündemi ekonomi olmalıdır. Eğer hedeflediğimiz rakamlara ulaşmak istiyorsak ekonomiye odaklanmalıyız.” CHP’nin son çalışmasını da olumlu bulan Bartık, “CHP bu çalışmasıyla ticaretin kılcal damarlarına dokunmuş. Ülkemize fayda sağlayacak bütün çalışmalara destek veririz. Bizim önceliğimizin Türkiye’nin dünya arenasında hak ettiği yere gelmesidir. Bu doğrultuda proje hazırlayan, çalışma yapan, emek veren herkese hem kapımızı hem de gönlümüzü açarız” diye konuştu.

CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker ise Gaziantep ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Partisinin seçim beyannamesi hakkında da konuşan Şeker, açıkladıkları projelerin ülkede geniş yankı bulduğunu belirterek, son açıkladıkları 'Merkez Türkiye' projelerinin de ülkenin geleceğine katkı sağlayacağını ifade etti. Türkiye’de yeni bir sayfa açılması gerektiğini anlatan Şeker, “Yeni bir sayfa, yeni bir hikaye yazmalıyız. Bunun için Merkez Türkiye Projesi çok önemlidir. Bunun gerçekleşmesi halinde Türkiye kazanacaktır. Buna herkesin katkı sunması lazım. Bu sadece CHP’nin değil, Türkiye’nin projesi olmalı.” diye konuştu.

Seçim beyannamelerinde yer alan projelerin iktidarın da, muhalefetin de önümüzdeki dönem çalışmalarına ışık tutacağına inandığını belirten Şeker, "Ülkemizde siyaset artık bir kazanç aleti olmaktan çıkmalı ve hizmete dönüşmeli" dedi. CHP Gaziantep milletvekili adayı Mehmet Gökdağ da genel seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde yapılmasını temenni ederek, 'Merkez Türkiye' projelerinin Türkiye’yi gerçek anlamda lider ülke haline getireceğini kaydetti.

CHP milletvekili adayı Ali Peri de iş dünyasının sorunlarını Meclis'e taşıyacağını söyledi. Partisinin vaatlerine de değinen Peri, vaatlerinin çok kolay gerçekleşebileceğini vurguladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.