Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'nin 17-25 Aralık pankartına polis müdahalesi

CHP Kütahya İl Başkanlığı binasına asılan '17-25 Aralık Haftası Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası Olsun' pankartına polis müdahale etti.CHP Kütahya İl Başkanlığı binasına asılan ve üzerinde 4 eski bakanın maskeli fotoğraflarının...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP'nin 17-25 Aralık pankartına polis müdahalesi
CHP Kütahya İl Başkanlığı binasına asılan '17-25 Aralık Haftası Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası Olsun' pankartına polis müdahale etti.

CHP Kütahya İl Başkanlığı binasına asılan ve üzerinde 4 eski bakanın maskeli fotoğraflarının bulunduğu '17-25 Aralık Haftası Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası Olsun' yazılı pankartı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları, CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz’dan pankartı indirmesini istedi. İl Başkanı'nın 'indirmiyoruz' cevabı üzerine polis memurları, 'mahkeme kararı ile indirileceğini' söyleyip parti binasından ayrıldı.

CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, geçtiğimiz yıl 17-25 Aralık'ta Türkiye kamuoyuna rüşvet ve yolsuzluk zincirinin yansıdığını ifade ederek, "Tüm Türkiye 17-25 Aralık'ta bir rüşvet ve yolsuzluk skandalı ile karşılaştı. Yargı sürecinde kapanan dosyaların ardından bizler bu günü asla unutmadık ve unutturmayacağız. İşte parti binamızda pankart. Biz indirmiyoruz, polis mahkeme kararı ile indirileceğini söyledi. Protesto bununla da sınırlı kalmayacak. Yarın gençlik örgütlerimizle beraber kentin çeşitli yerlerinde ‘17-25 Aralık Haftası Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası Olsun’ t-short'leri giyip tepkimizi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.