Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Kocaeli il binasına asılan 'yolsuzluk' pankartları indirildi

CHP Kocaeli İl Başkanlığı tarafından 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun yıl dönümü sebebiyle, parti binasının balkonuna asılan 'yolsuzluk' pankartı polis tarafından indirilmek istenince ortalık karıştı. Partililer, polisi...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2014 22:09
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2014 22:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Kocaeli il binasına asılan 'yolsuzluk' pankartları indirildi
CHP Kocaeli İl Başkanlığı tarafından 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun yıl dönümü sebebiyle, parti binasının balkonuna asılan 'yolsuzluk' pankartı polis tarafından indirilmek istenince ortalık karıştı. Partililer, polisi ilk önce binaya sokmak istemedi ancak gösterilen mahkeme kararından sonra içeri aldı. İçeri giren polis pankartı indirdi.

CHP Kocaeli İl Başkanlığı tarafından 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun yıl dönümü sebebiyle, parti binasının balkonuna, "17-25 Aralık Haftası, Yolsuzlukla Mücadele Haftası Olsun" pankartı astı. Şikayet üzerine mahkemeden pankartı indirme kararı alındığı öğrenildi. Bunun üzerine polis, CHP Kocaeli İl Başkanlığı binasına geldi. Özellikle CHP’li gençler pankartı indirmemek için direndi. Ancak polis, mahkeme kararıyla pankartı bulunduğu yerden indirdi. Bunun üzerine parti binası önüne inen partililer, burada yeni bir pankart açarak partiye yapılan polis baskınını protesto etti. Polis, yaklaşık bir saat boyunca parti binasında arama yaparak başka pankart olup olmadığına baktı. Bir saatin ardından tutanak tutan polislerin tutanağına CHP’li avukatlar itiraz edince, polis yeni bir tutanak yazmak zorunda kaldı. Polis yaklaşık bir saat sonra parti binasından ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.