Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çevreci Belediye Başkanı Ödülü Polat'ın

Uluslararası çevre duyarlılığı oluşturma adına ortaya çıkmış bir kurluş olan Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKUD) tarafından Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat'a Çevreci Belediye Başkan Ödülü verildi. Bayburt Belediyesi...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çevreci Belediye Başkanı Ödülü Polat'ın
Uluslararası çevre duyarlılığı oluşturma adına ortaya çıkmış bir kurluş olan Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKUD) tarafından Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat'a Çevreci Belediye Başkan Ödülü verildi.

Bayburt Belediyesi tarafından Şehit Osman Tepesi'nde organize edilen 'Sonbaharda Ağaç Dikme Kampanyası' kapsamında düzenlenen programda Belediye Başkanı Hacı Ali Polat'a ÇEKUD Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yorulmaz tarafından çevreye göstermiş olduğu duyarlılıktan ve doğalgaz konusundaki çalışmalarından ötürü 'Çevreci Belediye Başkan Ödülü' takdim edildi.

Ağaçlandırma adına gerek Bayburt Valiliği gerekse Bayburt Belediyesi olarak çok ciddi çalışmaların olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Polat, "Şehrimizin değişik noktalarına; Yeni Sanayi bölgesinden başlamak üzere, orta refüjlere, Baykent'e, mezarlıklara, parklara, İmaret Tepe'ye ve şuanda bulunduğumuz noktaya geniş çaplı ağaçlandırmalarımızı devam ettirdik. Şu karşıda gördünüz üzere daha önce diktiğimiz ağaçların büyüdüğünü göreceksiniz. Bu insanı gerçekten çok mutlu ediyor. Bu mutluluğumuzu bizimle paylaşmak adına Uluslararası çevre duyarlılığı oluşturma adına ortaya çıkmış bir kurluş olan Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği yöneticileri aramızdalar. Ben kendilerine Bayburt adına hoşgeldiniz diyor ve teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye Başkanı Polat'a ödülünü takdim eden ÇEKUD Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yorulmaz ise, "Ben sabahten beri Bayburt'ta geziyorum. Gördüğümüz kadarıyla çevre adına şehirde yapılan ve yapımı devam eden çok güzel projeler var. Kent ormanımız ve burdaki detaylar çevreye güzel kaksı sunmuş durumda. Çoruh başlı başına Bayburt için bir nimet. Bunun değerini çok iyi bilmek gerekiyor. Yürüme yolları, bisiklet yolları ile güzel çalışmalar olmuş. Zaten Bayburt, "Sakin Şehirler" birliğine aday olmuş bir ilimiz. Onun için Bayburt çevre ve doğa imkanlarından yararlanma konusunda çok şanslı bir ilimizdir." ifadelerini kullandı.

Plaket takdimi ve konuşmaların ardından Belediye Başkanı Hacı Ali Polat ve eşi Kerime Polat, ÇEKUD Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yorulmaz, STK temsilcileri ve belediye çalışanlarının katıldığı Sonbahar Ağaç Dikimi Kampanyası kapsamına katılımcılar tarafından fidan dikimi gerekleşti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.