Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çetenin bir ayağı Bursa'da mı?

Muğla’nın Marmaris ilçesinde , başkalarına ait kimlik bilgilerini kullanarak bankalardan 100 bin lira kredi çektiği belirlenen şüpheli, polis tarafından yakalandı. Zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından nitelikli dolandırıcılık suçundan tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2015 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2015 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çetenin bir ayağı Bursa'da mı?
  Edinilen bilgiye göre,Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, bir ihbar üzerine, B.Ç. (46) isimli şahsın  ilçede 5 kişiye ait kimlik bilgilerini kullanarak  sahte nüfus cüzdanı düzenleyip  çeşitli bankalardan kredi çektiğini tespit edip şüpheliyi takibe aldı.
  B.Ç, mesai saati başlangıcı polisin takibinden habersiz işlem yaptırmak için bir banka şubesine gitti. Bankaya operasyon düzenleyen polis şahsı  işlem yaptırdığı esnada yakalayarak gözaltına aldı. Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’ne ifadesi alınan B.Ç.’nin , “ işsiz olduğum için mecbur kaldım. Ben sadece aracıyım” dediği öğrenildi. Zanlı polisteki işlemlerinin ardından  çıkarıldığı  adli makamlarca “nitelikli dolandırıcılık” suçundan tutuklandı.
  Marmaris’te 5 kişi üzerinden yaklaşık 100 bin lira kredi çektiği belirlenen  B.Ç.’nin İzmir, İstanbul, Ankara ve Bursa şehirlerinde aynı yöntemlerle meydana gelen olaylarla bağlantısının olup olmadığının araştırıldığı kaydedildi.
  Öye yandan polis, B.Ç.’ye aracılık yaptığı ileri sürülen  5 kişinin bulunması için araştırma başlattı.
 
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.