Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çete dehşeti! Polisi öldürdüler!

MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’nde görevli polis memuru 45 yaşındaki Çetin Şahan, özel otomobilini gasp etmek isteyen Gürcistan uyruklu 5 kişiye karşı koymak isterken boğazından ve karnından bıçaklandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çete dehşeti! Polisi öldürdüler!
Ayrıca otomobille 3 kez üzerinden geçilerek ezildi. Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya’nın koruma ve şoförlüğünü yapan Şahan, ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Operasyon başlatan polis, 5 kişilik çeteyi suç aleti bıçakla yakaladı.

Olay, bu sabah 06.00 sıralarında İçmeler Mahallesi Kayabal Caddesi Seyirtepesi Mevkisi’nde meydana geldi. Mesai öncesi bir süre özel otomobiliyle gezintiye çıkan evli 2 çocuk babası Çetin Şahan, seyir tepesine geldi. İçmeler körfezine hakim tepede manzarayı izlerken yanına yaklaşan 5 kişi Şahan’ın aracını gasp etmek istedi. Karşı koyan Şahan, çıkan arbedede boğazından bir, karnından ise 3 bıçak darbesiyle yaralandı.

3 KEZ DE OTOMOBİLLE ÜZERİNDEN GEÇTİLER

25 yıllık polis memuru Çetin Şahan, kanlar içinde yere düştü. Şahan’ın otomobiline binen gaspçılar ise polis memurunun üstünden üç kez geçtikten sonra kaçtı. Görgü tanıklarının ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı polis memuru Şahan’ı ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yapılan ilk müdahale sonrası Şahan, özel bir hastaneye sevk edildi ancak yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olayı öğrenen meslektaşları ve arkadaşları hastaneye geldi. Şahan’ın mesai arkadaşları, Ankara’da bulunan öğretmen eşi ve çocuklarına acı haberi verdi. Şahan’ın eşi ve çocukları Marmaris’e gelmek üzere Ankara’dan yola çıktı.

SUÇLARI KABARIK

Olayın ardından meslektaşları teyakkuza geçti. Kent girişleri tutularak MOBESE kameraları takibe alındı. Gaspçı 5 kişilik grup, otomobil içinde Cumhuriyet Caddesi’nde yakalandı. Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen 5 kişinin Gürcistan uyruklu olduğu, birçok kez insan kaçakçılığı, hırsızlık ve gasp suçlarından yakalandığı ortaya çıktı.

İL EMNİYET MÜDÜRÜNÜN KORUMASI

Uzun yıllar Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’nde görev yapan Şahan’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik saldırıya karşı koymak isterken sol elinden yaralandığı ortaya çıktı. Şahan’ın önceden valilik ve kaymakamlık tarafından bir çok kez takdir belgeleriyle ödüllendirildiği belirtildi. İlçe Emniyet Müdürü Sarıkaya’nın koruması olarak görevini yapan Şahan’ın başarılı bir polis olduğu vurgulandı.

Durum hakkında bilgi almak için gittiği hastanede açıklama yapan Muğla Valisi Amir Çiçek, "Arkadaşımız bir gasp çetesi tarafından çıkan arbedede hayatını kaybetmiştir. Hepimizin başı sağolsun. Beş kişi gözaltına alınmıştır, iddialarla ilgili soruşturma devam ediyor" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.