Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cephaneyi aratmayan silahlar ele geçirildi

Şanlıurfa’da jandarmanın düzenlediği operasyonunda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 kişi mahkemeye sevkedildi. Şanlıurfa Yukarı Doruklu Jandarma Komutanlığı Ceylanpınar’ın Madenli köyünde...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cephaneyi aratmayan silahlar ele geçirildi
Şanlıurfa’da jandarmanın düzenlediği operasyonunda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 kişi mahkemeye sevkedildi.

Şanlıurfa Yukarı Doruklu Jandarma Komutanlığı Ceylanpınar’ın Madenli köyünde iki kişinin ev ve işyerine operasyon düzenlendi. Jandarmanın düzenlediği operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. İki kişinin gözaltına alındığı operasyonda cephaneyi aratmayan silahlara el konuldu.

Şanlıurfa Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Maden köyünde, İ.Ö. ve İ.Ö. isimli şahıslara ait ev ve eklentilerinde yapılan aramalar neticesinde; 2 Kaleşnikof tüfek, bir makineli tüfek, 10,5 mm. çapında 13 tabanca, 4 Kaleşnikof tüfeğe ait şarjör, 16 adet tabanca şarjörü, 3 adet şarjör (10,5 mm. makineli tüfeğe ait), 824 kaleşnikof fişeği, 300 adet 10,5 mm. makineli tüfeğe ait fişek, 798 kuru sıkı tabanca fişeği ele geçirilmiştir. Olayla ilgili yakalanan iki şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.