Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cenazeye babası özel izinle katıldı...

Adana’nın Aladağ ilçesindeki öğrenci yurdunda çıkan yangında hayatını kaybeden çocuklardan, gözaltındaki Yurt Müdürü Cumali Genç’in kızı 6 yaşındaki Sare Betül Genç ile eğitmen 18 yaşındaki Fatma Canatan’ın cenazeleri, Mersin’in Tarsus İlçesi Şehir Mezarlığı’nda büyük bir acı içinde toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2016 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2016 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cenazeye babası özel izinle katıldı...
Gözaltındaki Cumali Genç, verilen özel izinle iki polis eşliğinde kızının cenazesine katıldı.

Cenaze törenine Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerim Tufan ile Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, yaşamını yitirenlerin yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. İlk olarak eğitmen Fatma Canatan’ın cenaze namazı kılındı. Bu sırada Yurt Müdürü Cumali Genç’in 4 çocuğundan en küçüğü olan kızı Sare Betül Genç’in cenaze namazı kılınmak üzereyken, gözaltına alınan baba Cumali Genç’in özel izinle cenazeye katılacağı belirtilince imam bekledi.

POLİS NEZARETİNDE GETİRİLDİ

Gözaltındaki Cumali Genç’in iki polis eşliğinde kısa süre sonra gelmesi ile küçük kızın cenaze namazı kılındı. Sare Betül Genç’in cenaze Tarsus Şehir Mezarlığı’nda dedesi Ahmet Ciaz’ın mezarının yanında toprağa verildi. Fatma Canatan’ın cenazesi de götürüldüğü Çamlıyayla İlçesi’nin Sebil Mahallesi’nde toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.