Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cemevinden kaldırılan Ezgi ile camiden kaldırılan Polen yan yana defnedildi

Şanlıurfa Suruç’taki bombalı saldırıda hayatını kaybeden ve cenazesi cemevinden kaldırılan Hatice Ezgi Sadet (20) ile camiden kaldırılan Polen Ünlü (20) Ihlamurkuyu Mezarlığı’nda yan yana defnedildi. Sadet ve Ünlü’nün uzun süredir...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2015 19:04
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2015 19:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cemevinden kaldırılan Ezgi ile camiden kaldırılan Polen yan yana defnedildi
Şanlıurfa Suruç’taki bombalı saldırıda hayatını kaybeden ve cenazesi cemevinden kaldırılan Hatice Ezgi Sadet (20) ile camiden kaldırılan Polen Ünlü (20) Ihlamurkuyu Mezarlığı’nda yan yana defnedildi. Sadet ve Ünlü’nün uzun süredir arkadaş oldukları öğrenildi.

Suruç’taki terör saldırısı uzun süredir arkadaş olan Hatice Ezgi Sadet ile Polen Ünlü’yü de birbirinden ayırdı. Sadet için bugün Ihlamurkuyu Cemevi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene çok sayıda milletvekili ve vatandaşlar katıldı. Genç kız, gözyaşları arasında Ihlamurkuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Suruç’a Sadet ile beraber giden Polen Ünlü içinde Çekmeköy Ensar Camii’nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Polen Ünlü daha sonra Ihlamurkuyu Mezarlığı’nda arkadaşı Hatice Ezgi Sadet’in mezarının yanında toprağa verildi. Terörün ayırdığı iki arkadaşın mezarlarının yan yana olması cenazeye katılanları da duygulandırdı. Hatice Ezgi Sadet'in babası Ali Sadet de Polen Ünlü'nün mezarına gül dikip, toprak attı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.