Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cemevinde emniyet amirine tepki

Beyoğlu Okmeydanı Cemevi önünde başından vurularak hayatını kaybeden Uğur Kurt için olay yerine savcıyla beraber giden polis amirine cemevi önünde toplanan tepki gösterdi. Bir televizyon kanalına ait canlı yayın aracına sığınan amir,...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cemevinde emniyet amirine tepki
Beyoğlu Okmeydanı Cemevi önünde başından vurularak hayatını kaybeden Uğur Kurt için olay yerine savcıyla beraber giden polis amirine cemevi önünde toplanan tepki gösterdi. Bir televizyon kanalına ait canlı yayın aracına sığınan amir, bu araçla olay yerinden uzaklaştırıldı.

Okmeydanı’nda dün başlayan olaylar bugün de devam ediyor. Boynuna isabet eden kurşunla ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Uğur Kurt’un vurulduğu olay yerini incelemek için savcı geldi. Cemevi görevlileriyle beraber olay yerine giden savcının yanında bir de polis amiri yer aldı. İnceleme sırasında cemevinde bulunan vatandaşlar, amiri fark ederek tepki gösterdi. Orada bulunan bir televizyon kanalının canlı yayın aracına sığınan emniyet görevlisi, cemevi önünden uzaklaştırıldı. Tepkiler üzerine olay yerine gelen savcı da arka kapıdan çıkarak ayrıldı.

Öte yandan, cemevine giden cadde girişindeki kaldırım taşları, iş makinesiyle sökülerek kamyona yüklendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.