Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Canlı Bomba"yı bu hale getirdiler

Adana’da Sabancı Merkez Camii’nde Cuma hutbesi okunurken üzerindeki bombayı patlatacağını söyledikten sonra linç edilmek istenen şahıs, tedavisi için hastaneye götürüldü.Üzerindeki bombayı patlatacağını söyleyerek Cuma Namazı sırasında...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 23:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Canlı Bomba"yı bu hale getirdiler
Adana’da Sabancı Merkez Camii’nde Cuma hutbesi okunurken üzerindeki bombayı patlatacağını söyledikten sonra linç edilmek istenen şahıs, tedavisi için hastaneye götürüldü.
Üzerindeki bombayı patlatacağını söyleyerek Cuma Namazı sırasında paniğe ve izdihama neden olan Mahmut K., camideki güven timleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Emniyete götürülürken vatandaşların linç etmek istediği Mahmut K. polis tarafından Yarbaşı Polis Merkezi’ne götürüldü.
Üzerinden el yapımı boru tipi bomba çıkan Mahmut K. sağlık raporu alınması için adli tıp birimine getirildi. Linç girişimi sırasında yaralanan Mahmut K. buradaki işleminin ardından Adana Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü. Mahmut K. tedavisinin ardından sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürülecek.
Mahmut K.’nin ilk ifadesinde, tebliğ görevini yerine getirdiğini söylediği öğrenildi.
Bu arada, izdiham sırasında yaralanan kişilerden ikisinin Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde yoğun bakıma alındığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.