Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale'de başıboş köpekler hayvan sürülerine saldırıyor

Çanakkale'de başıboş köpekler, koyun sürülerine saldırıyor. Çok sayıda koyunu telef eden köpeklerden, köylüler endişe duyuyor.Çok sayıda hayvanı telef eden köpekler, son olarak Taşlıtarla köyündeki bir sürüye saldırdı. Ali Tezcan'a...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale'de başıboş köpekler hayvan sürülerine saldırıyor
Çanakkale'de başıboş köpekler, koyun sürülerine saldırıyor. Çok sayıda koyunu telef eden köpeklerden, köylüler endişe duyuyor.

Çok sayıda hayvanı telef eden köpekler, son olarak Taşlıtarla köyündeki bir sürüye saldırdı. Ali Tezcan'a ait bir koyunu telef eden köpekler, vatandaşların gelmesiyle kaçtı. Başıboş köpeklerin bir süreden beri çevre köylerde sürülere saldırdığını belirten Tezcan, yetkililerden yardım istedi. Tezcan, "Köpeklerin nereden geldiğini bilmiyoruz. Bir süredir sürülere saldırıyorlar. Benim sürüme de saldırdı ve bir koyunumu telef ettiler. Biz gelene kadar koyun telef olmuştu." dedi. Köylülerden Erol Karabakla ise ilk defa bu köpekleri gördüklerini belirterek, çocuklara da saldırmasından endişe duyduklarını aktardı. Karabakla, köpeklerin daha fazla zarar vermeden yetkililer tarafından toplatılmasını istedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.