Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale'de 17-25 Aralık protesto edildi

Çanakkale'de 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının yıldönümünde tepki eylemi yapıldı. İskele Meydanı'nda düzenlenen eyleme, CHP'liler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Birleşik Haziran Direnişi öncülüğünde düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2014 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2014 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale'de 17-25 Aralık protesto edildi
Çanakkale'de 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının yıldönümünde tepki eylemi yapıldı. İskele Meydanı'nda düzenlenen eyleme, CHP'liler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Birleşik Haziran Direnişi öncülüğünde düzenlenen eylemde CHP İl Başkanı Hamza Karagöz ve milletvekili aday adayı Tuygan Çalıkoğlu da bulundu. Bir vatandaş, elinde taşıdığı ayakkabı kutusuna dolarlar yapıştırdı.

Eylemde yapılan açıklamada, her şey ortada olmasına rağmen üzerinin kapatıldığı belirtilerek, "Daha ilk günden itibaren AKP iktidarı, kamu kaynaklarının kimlere ve nasıl talan ettirildiğinin tüm çıplaklığıyla ortaya çıktığı operasyonların üzerini kapatmak için elinden geleni yaptı. Yolsuzlukların üzerinin örtülmesi için devlet kurumları, kadroları ve yasalar adeta hallaç pamuğuna çevrildi. On binlerce polis, yargıç, savcı ve bürokratın yerleri değiştirildi. Yeni atananlar bile birkaç gün sonra görevlerinden alınıp başka yerlere sürüldüler." denildi. Basın açıklamasının ardından slogan atan grup, olaysız şekilde dağıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.