Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çanakkale Valisi Çınar, Özel Rum İlkokulu'nu ziyaret etti

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, bu yıl açılmasına izin verilen Gökçeada Özel Rum İlkokulu'nu ziyaret etti. Çınar, Gökçeada Metropoliti Yorgo Draguni’yi ziyaretinin ardından, 49 yıl sonra yeniden zil çalan ilkokulu gezdi. Vali Çınar’a...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çanakkale Valisi Çınar, Özel Rum İlkokulu'nu ziyaret etti
Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, bu yıl açılmasına izin verilen Gökçeada Özel Rum İlkokulu'nu ziyaret etti. Çınar, Gökçeada Metropoliti Yorgo Draguni’yi ziyaretinin ardından, 49 yıl sonra yeniden zil çalan ilkokulu gezdi. Vali Çınar’a Gökçeada Kaymakamı Muhittin Gürel, Belediye Başkanı Yücel Atalay, Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal, Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Akyol, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Enver Aydın, ve Sahil Güvenlik Grup Komutanı Albay Hasan Tunay da katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Genel Müdürlüğü'nün izniyle 2013-2014 eğitim öğretim yılında Özel Gökçeada Rum İlkokulu olarak dört sınıflı ve dört öğrenciyle faaliyete başlayan okulda incelemelerde bulunan Vali Çınar, Müdür Paraşkevi Berber Katakalos’tan bilgi aldıktan sonra şeref defterini imzaladı. Zeytinli Köyü Muhtarı Komtandino Marino ve diğer vatandaşlarla sohbet etme imkanı da bulan Vali Çınar, ziyaretin ardından ilçeden ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.