Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çalıntı cipteki labtoplar dereye saçıldı

Beykoz’da, dereye uçmuş vaziyette bulunan ve çalınmış olduğu belirlenen cipten çok sayıda labtop etrafa saçıldı. Polis, cipin çevresinde güvenlik önemi alarak, olaya ilişkin inceleme yaptı. Çavuşbaşı Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çalıntı cipteki labtoplar dereye saçıldı
Beykoz’da, dereye uçmuş vaziyette bulunan ve çalınmış olduğu belirlenen cipten çok sayıda labtop etrafa saçıldı. Polis, cipin çevresinde güvenlik önemi alarak, olaya ilişkin inceleme yaptı.

Çavuşbaşı Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Karanlıkdere’ye uçmuş bir cipin olduğunu gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Söz konusu yere gelen polis yaptığı ilk incelemede, 34 J 7950 plakalı cipin gerçek plakasının 34 TY 0998 olduğunu belirledi. Çalıntı olduğu tespit edilen cipteki labtoplar da dikkat çekti. Kaza sonra 3 adet labtopun dereye düştüğü görüldü. Polis cipin çevresinde güvenlik önlemi alarak incelemelerde bulundu.

Zanlıların, kaza sonrası olay yerinden kaçtığı, panik yaşadıkları için çalıntı labtopları da bıraktıkları ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.