Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehirden eğitime destek

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından liselere giriş ve üniversite sınavına hazırlanan gençlere yönelik Gemlik Karacaali Eğitim ve Motivasyon Kampı’nda eğitimler sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2019 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2019 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehirden eğitime destek

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve haziran ayına kadar devam edecek olan Karacaali Eğitim ve Motivasyon Kampı’nın bu haftaki konukları İnegöl Naire Çikeyeva Anadolu Lisesi erkek öğrencileri oldu. Eğitimin ilk gününde Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Akif Hayta, temel gençlik dönemi soruları ve cevapları, kaygı ve depresyon, kimlik sorunları, kültür ve değer meseleleri, okuma, yazma ve düşünme, etkili kitap okuma ve değerlendirebilme, okuduğunu yorumlama ve yazabilme üzerine gençleri bilgilendirdi. Eğitimin ikinci gününde de uzman eğitimci Leyla Asan, problem çözme teknikleri, sınav kaygısı, motivasyon, zaman yönetimi ve etkili ders çalışma teknikleri üzerine eğitim verdi.
Her dönemde 75 öğrenci ve toplam 1200 gence ulaşacak eğitimlere katılan gençler kamptaki boş vakitlerinde okçuluk, dart, masa tenisi, satranç, mangala, badminton, plaj voleybolu ve plaj futbolu oynadı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.