Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir: Halkalı Gümrüğü'ndeki yangının sebebi, incelmeden sonra belirlenecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Halkalı Gümrüğü'nde çıkan yangının sebebinin incelemenin ardından belirleneceğini açıkladı. Belediye, yangının yaklaşık 2 saatte kontrol altına alındığını belirtti.Belediyenin internet sitesinde...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2014 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2014 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Halkalı Gümrüğü'nde çıkan yangının sebebinin incelemenin ardından belirleneceğini açıkladı. Belediye, yangının yaklaşık 2 saatte kontrol altına alındığını belirtti.

Belediyenin internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Küçükçekmece Halkalı iümrük saha içinde bulunan Barsan Global Lojistik Antrepo da çıkan yangın İstanbul itfaiyesini alarma geçirdi.
Yangın saat 23.59'da ihbar edildi. Yangına; Sefaköy Kocasinan, Bağcılar, Gaziosmanpaşa, Şişli, Turgutreis, Seyrantepe, Başakşehir,Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy, Fatih,İstinye, Bakırköy, Kıraç, Çanta, Arnavutköy, G.O.Paşa grupları yangın bölgesine sevk edildi.

Tekstil ve kozmetik ürünlerinin depolandığı alanda başlayan yangında meydana gelen patlamalarla kısa sürede büyüyerek tüm binayı sardı. Depoya mal boşaltmak için yanaşan 6 TIR, itfaiye ekipleri ve çekicilerle yangın bölgesinden uzaklaştırıldı. Yangına Kocayusuf, köpük kuleleri, afet müdahale araçları ile müdahale edildi. Su ihtiyacını karşılamak için Ahtapot aracı ile Küçükçekmece Gölü'nden su takviyesi yapıldı.

Yangın söndürme çalışmalarında 18 itfaiye grubundan 120 personel 45 araç katıldı. Çevre ilçe belediyelerinden su tankerleri ile su takviyesi yapıldı. Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığından iş makinesi,vinç ve çekiciler görev yaptı.

Yangın 2 saatte kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni soruşturma ve incelemeden sonra belirlenecek."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.