Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’daki kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi (2)

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde freni patlayan bir kamyonetin takla atması sonucu meydana gelen, 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı kazada Erdoğan Yağmurlu isimli vatandaş da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Reşat Nuri...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’nın Yıldırım ilçesinde freni patlayan bir kamyonetin takla atması sonucu meydana gelen, 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı kazada Erdoğan Yağmurlu isimli vatandaş da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Reşat Nuri Güntekin'in Çalıkuşu romanı ile ünlenen ve Çalıkuşu Feride’nin köyü olarak bilinen Zeyniler köyü yolunda saat 11.00 sularında freni boşalan Oğuzhan Gür idaresindeki 16 NZ 257 plakalı kamyonet takla attı.

Demir inşaat iskelesi yüklü kamyonet, önce bariyerlere çarptı sonra da takla attı. Kaza sonrasında araç sürücüsü Oğuzhan Gür (28) hafif yaralı olarak araçtan çıkarken, İdris Haluk ve Erdoğan Yağmurlu ise kazada ağır yaralandı. Yaşanan feci kazada araçtan atlamaya çalışan ve soyadı öğrenilemeyen Ruhi isimli işçi, bariyerlere çarparak feci şekilde hayatını kaybetti.

Yaşanan feci kazada ağır yaralı olarak Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Erdoğan Yağmurlu da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan İdris Haluk'un ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.