Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da psikiyatriste yatırmışlar!

HSYK Başkanvekili Mehmet Yılmaz, Balyoz bilirkişilerinin ‘görevi ihmalden’ yargılandıkları davayı reddettiği kararında “Genelkurmay’a el koy” çağrısı yapan İstanbul 18. Ceza Mahkemesi Hâkimi İlhan Karagöz’ün kod adının ‘Ubeyt’ olduğunun belirlendiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da psikiyatriste yatırmışlar!
HÂKİMLER ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Başkanvekili Mehmet Yılmaz, Balyoz bilirkişilerinin görevi ihmalden yargılandığı davayı 4 Temmuz’da usule aykırı reddeden ve kararında Genelkurmay’ı ‘el koymaya’ çağıran İstanbul 18. Ceza Mahkemesi Hâkimi İlhan Karagöz’le ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Karagöz’ün kararının gerekçesinde, risalelerden alıntılar yapıldığını, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hakkında ‘deccal’ benzetmesinde bulunulduğunu söyleyen Yılmaz, hâkim Karagöz’ün ailesi tarafından Bursa’da bir psikiyatri hastanesine yatırıldığını, ancak daha önce görev yaptığı Yargıtay’dan ve diğer görev yerlerinden tanıyanların ise ‘onun akıl sağlığının yerinde’ olduğuna dair beyanlarının bulunduğunu söyledi.

MEHDİ OLDUĞUNA İNANMIŞLAR

Karagöz’ün 2. kez açığa alındığını, cemaat mensubu olduğunu ve kod adının ‘Ubeyt’ olduğu açıklayan Yılmaz, özetle şunları söyledi: “Karşımızda bu kişinin (Gülen) mehdi olduğuna inanmış, iman etmiş bir grup var. Yargı, hiyerarşik bir yapıyla yürütülecek bir meslek değil. Bazıları Erdoğan düşmanlığı yüzünden bunları göremediler. Bunların derdi hukuk devleti, yargı bağımsızlığı, demokrasi değil.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.