Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burç Okulları, LYS’de de şampiyonların adresi oldu

Adana Burç Okulları, dün açıklanan LYS sonuçlarında dereceleri topladı. Burç Okulları'nın 5 öğrencisi ilk 100’de 20 derece elde ederken, Burç Vural Anadolu Lisesi öğrencisi Muhammet Talha Var, Y-TM-1, Y-TM-2 ve Y-TM-3 alanlarında Türkiye...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2015 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2015 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Burç Okulları, LYS’de de şampiyonların adresi oldu
Adana Burç Okulları, dün açıklanan LYS sonuçlarında dereceleri topladı. Burç Okulları'nın 5 öğrencisi ilk 100’de 20 derece elde ederken, Burç Vural Anadolu Lisesi öğrencisi Muhammet Talha Var, Y-TM-1, Y-TM-2 ve Y-TM-3 alanlarında Türkiye 5.si oldu.

Adana’da bilim, olimpiyat, proje, kültür, sanat ve spordaki şampiyonlukları geleneksel hale getiren Özel Burç Okulları, dün açıklanan LYS’de de başarılarına başarı kattı. İlk 100’de 5 öğrencisiyle 20 derece elde eden Burç Okulları öğrencisi Muhammet Talha Var üç dalda yerleştirme puanıyla Türkiye 5.si olma başarısı gösterdi.

Sonuçların açıklanmasıyla sevince boğulan Var, başarıyı sistemli ve sürekli çalışmaya bağladı. Gerek sınavlar, gerekse denemelerde aldığı sonuçların ardından böyle bir başarıyı beklediğini ifade eden Var, “Hocalarımın direktiflerine harfiyen uymaya çalıştım. Bize rehberlik sunan hocalarımızın fikirlerini ayrı ayrı alıp harmanladım ve son iki yılda da çalışma sistemimi kurdum. Özellikle 11 ve 12. sınıfta hocalarım ciddi bir şekilde yönlendirdi. Yazılıya çalışır gibi sınavlara çalıştım. Bunun da etkisi oldu. Sistemli ve sürekli bir çalışma sonucu başarı geldi.” dedi. Tercih aşamasında hukuk fakültesi tercih edeceğini vurgulayan Var, “Üniversiteye ise henüz karar vermedim. Ancak özel üniversitelerden birini tercih etmeyi düşünüyorum. Başarımda emeği olan öğretmenlerime, arkadaşlarıma ve özellikle aileme teşekkür ediyorum. “ diye konuştu.

Özel Burç Okulları Genel Müdürü Sultan Sözeri de LYS sonuçlarına göre başarılarına başarı kattıklarını söyledi. Proje, olimpiyat, kültür, sanat ve spordaki derecelerin ardından TEOG’da da büyük bir başarı elde ettiklerini hatırlatan Sözeri, “Dün açıklanan LYS’de de okulumuzdan 5 öğrenci ilk 100’de 20 derece elde etti. Bir öğrencimiz ise üç dalda Türkiye 5.si olma başarısını gösterdi. Böyle sıkıntılı zamanlarda da başarılarımızı düşürmeden yolumuza devam ediyoruz. Öğrencilerimiz, rehber öğretmenleri eşliğinde sosyal hayattan da geri kalmadan çalışarak bu başarıları elde ediyor. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve başarının kolektif bir çalışmanın ürünü olduğu gerçeğini aklından çıkarmayarak bizlere her türlü kolaylığı ve işbirliğini sağlayan değerli ailelerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.