Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bugün neler olacak ?

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bingöl ve Mersin’de halka hitap edecek. (14.00-17.00-Bingöl-Mersin)- Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin İstanbul Beykoz, Ataşehir, Ümraniye, Sancaktepe, Kartal, Tuzla ve Pendik ilçelerinde ve Yalova'da...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2015 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2015 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bugün neler olacak ?

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bingöl ve Mersin’de halka hitap edecek. (14.00-17.00-Bingöl-Mersin)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin İstanbul Beykoz, Ataşehir, Ümraniye, Sancaktepe, Kartal, Tuzla ve Pendik ilçelerinde ve Yalova'da düzenleyeceği mitinglere katılacak. (11.00-12.00-13.00-14.00-15.00-16.00-17.00-18.00-İstanbul-Yalova)

POLİTİKA

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tunceli, Elazığ ve Malatya mitinglerine katılacak. (13.00-16.00-18.00-Tunceli-Elazığ-Malatya)

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay mitinglerine katılacak. (12.00-14.30-18.00-Kahramanmaraş-Gaziantep-Hatay)

- Milli İttifak Liderleri Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici, Büyük Yozgat Mitingi’ne katılacak. (17.00-Yozgat)

- Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Mardin’de düzenlediği mitingde halka hitap edecek. (17.00-Mardin)

- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan’ın eşi Savaş Buldan’ın ölüm yıldönümü nedeniyle Avcılar Mezarlığı’nda yapılacak anmaya katılacak. (13.30-İstanbul)

- Erdal Aksünger: Seçim günü siber saldırı için çok ciddi ihbarlar geliyor
CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, 7 Haziran seçimi öncesi medya kuruluşlarına ve siyasi partilere siber saldırı için kendilerine ‘çok ciddi ihbarlar’ geldiğini söyledi. Aksünger, “Bize çok ciddi ihbarlar geliyor. Siber saldırı gibi, belli kurumlara saldırı, Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve ajanslara. İşte kendisine muhalif gören her yere saldırı olacağı gibi haberler geliyor. Özellikle yurt dışı IP’lerinden gelecek gibi bir şey söylendi. VPN üzerinden geleceği için bazı şeyleri göremeyebiliriz.” dedi. (Özel-Ankara)

EKONOMİ

- TÜİK, Mayıs ayı ‘Tüketici Fiyat Endeksi’ ile ‘Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi’ni (Mayıs enflasyonu) açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Büyük Daire'de, cemevlerinin resmi ibadethane sayılmasıyla ilgili dava görülecek. (Strazburg)

- Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Sisi, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Almanya Cumhurbaşkanı Joachim Gauck ile bir araya gelmesi bekleniyor. (Berlin)

-Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor. (Riyad)

- BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz ile görüşecek. (Brüksel)

GÜNCEL

- İnsan Hakları Derneği'nde (İHD) bağımsız seçim gözlemciliği ve siyasal partilere yönelik hak ihlalleri için basın toplantısı yapılacak. (11.00-Ankara)

KÜLTÜR-SANAT

- Türk sanat müziği sanatçısı Behiye Aksoy'un cenazesi, öğle vakti Teşvikiye Camii'nde kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. (13.00-İstanbul)

SPOR

- Türkiye Kupası finalinde Bursaspor ile Galatasaray Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (20.30-Bursa)

- Türkiye Basketbol 1. Ligi play off yarı final 3. maçında Trabzon Medical Park ile Anadolu Efes, Trabzon’da karşı karşıya gelecek. (19.30-Trabzon)

- Süper Lig takımlarının transfer çalışmaları takip edilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.