Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozuk kameraya 'ahiret'li savunma!

Aydın'daki bir ortaokuldaki hırsızlık olayının ardından güvenlik kameralarından hırsızın tespiti için yardım isteyen veliye, okul yönetiminden "kameralar çalışmıyor" yerine şu yanıt verildi: "Dünyevi kayıt olmadığı için uhrevi kayıtlarla hırsızın kim olduğunu artık ahirette öğreneceksiniz." Okul idaresinin bu yanıtı veliyi çileden çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2016 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2016 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bozuk kameraya 'ahiret'li savunma!
Aydın'da Mimar Sinan Mahallesi'ndeki Dr. Fevzi Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu'nda bir öğrencinin, okula gidip gelirken kullandığı bisikleti çalındı. Üstelik bisiklet, bütün öğrencilerin derste bulundukları sırada bisikletlerini bıraktıkları güvenlik kulübesinin yanından çalındı.

Olayın ardından öğrencinin babası S.G., okul yönetimini hırsızlıktan haberdar ederek yardım istedi. S.G., güvenlik kamerası kayıtları yardımı ile hırsızın tespit edilebileceğini ve çalınan bisikletin bulunabileceğini belirtti. Ancak okulun güvenlik kameraları çalışmıyordu. Fakat okul idaresi öğrenci velisine bu durumu tuhaf bir şekilde ifade etti: "Dünyevi kayıt olmadığı için uhrevi kayıtlarla hırsızın kim olduğunu artık ahirette öğreneceksiniz."

Bu duruma isyan eden öğrenci velisi S.G., tepkisini şöyle dile getirdi: "1600 öğrencisi olan okulun güvenlik kamerası var ancak çalışmadığını öğreniyoruz. Güvenlik politikası gereği öğlen tatilini kısa tutan yönetim, en büyük kaydın Allah tarafından tutulduğunu bildiğinden dünyevi kayıtlara ehemmiyet vermemiş. Okul yönetimi dünyevi makamlar tarafından atanıyor, güvenlik uhrevi makamlara havale ediliyor. Devletimize de söyleyelim güvenlik için bu kadar masraf etmesinler. Okul yönetiminden feyz alsınlar."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.