Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozdağ: Terör bitene kadar, çözüm iradesi de varlığını devam ettirecektir

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Terör bitene kadar çözüm iradesi de terörü sonlandırma iradesi de varlığını devam ettirecektir." dedi. Marka Şehir Bolu ve Uluslararası Köroğlu Festivali’ne katılmak üzere Bolu'ya gelen Başbakan...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bozdağ: Terör bitene kadar, çözüm iradesi de varlığını devam ettirecektir
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Terör bitene kadar çözüm iradesi de terörü sonlandırma iradesi de varlığını devam ettirecektir." dedi.

Marka Şehir Bolu ve Uluslararası Köroğlu Festivali’ne katılmak üzere Bolu'ya gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan Bozdağ, terör örgütü PKK'nın " Çözüm Süreci" ile ilgili yaptığı son açıklamaları değerlendirdi. Türkiye’nin ana problemlerinden birini çözmek için başlatılmış bir süreçten söz ettiklerini belirten Bozdağ, "Uzunca bir zamandır mücadele ediliyor. Hepimizin ortak arzusu kanın ve gözyaşının durması, huzurun ve barış iklimin Türkiye’nin her yerinde güçlü bir şekilde tesis edilmesidir. Bütün arzu bu, bütün istek bu, milletimizin de isteği bu. Türkiye’nin hangi ilinden olurda olsun bütün isteği bu artık terör bitsin diyor insanlar, kan dursun, gözyaşı dinsin. Hükümetimiz de bu anlamda netice almak için tabi partimizin kurulduğu günden bugüne, kapsamlı planlı çalışmalar yürütüyoruz. Çözüm süreci bu çalışmaların bir devamıdır. Tabi bu sürecin içerisinde biz istiyoruz ki milletimizin, birliğini, dirliğini, her alanda iyiliğini daha ileri taşıyacak sonuçlar ortaya çıksın. Herkesin bu süreçte hassasiyet göstermesi lazım. Bu süreç içerisinde sözlerine konuşmalarına dikkat etmesi lazım." değerlendirmesinde bulundu.

Çözüm sürecini Hükümetin başlattığını belirten Bozdağ sözlerini şu şekilde sürdürdü, "Bu süreci biz milletimizin hayrına olduğu için başlattık ve sürdürüyoruz. Yani bu süreç bir takım kişilerin, laflarıyla tehditleriyle veya başka tür yaklaşımlarıyla sona erecek bir süreç değildir. Bu süreç her zaman devam edecektir. Yani terör bitene kadar çözüm iradesi de terörü sonlandırma iradesi de varlığını devam ettirecektir." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.