Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozdağ : Kılıçdaroğlu CHP’ yi ilk defa takip ettiği çizginin dışına çekmiştir

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP’yi ilk defa takip ettiği çizginin dışına çektiğini belirtti. Bolu Belediyesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve çeşitli sivil toplum örgütlerinin işbirliğiyle...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bozdağ : Kılıçdaroğlu CHP’ yi ilk defa takip ettiği çizginin dışına çekmiştir
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP’yi ilk defa takip ettiği çizginin dışına çektiğini belirtti.

Bolu Belediyesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve çeşitli sivil toplum örgütlerinin işbirliğiyle düzenlenen 'Marka Şehir Bolu ve Uluslararası Köroğlu Festivali' etkinliklerine katılmak üzere Bolu'ya gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bozdağ CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Kılıçdaroğlu'nun Suriye'de katliam yapan Esed'e sahip çıktığını belirten Bozdağ , "Adam gönderiyor, ekip üstüne ekip gönderiyor, başka yerlere de gönderiyor yani Türkiye ile kimin problemi varsa Sayın Kılıçdaroğlu sahip çıkıyor. Yani Türkiye’ye hizmet edenlere neden sahip çıkmıyor onu anlamıyorum. Yani esasında Kılıçdaroğlu’na onu sormak lazım." dedi.

"SÖZCÜLÜK YAPMASIN"

Hakan Fidan'ın Türkiye’ye hizmet ettiğini belirten Bozdağ sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Türkiye’ye hizmet ediyor. Esed’in sözlerinin sözcülüğünü Türkiye’de yapmak yerine Türkiye'nin menfaatleri için hizmetini yürüten insanlara sahip çıkmak ana muhalefet partisi liderinin de görevidir. Yani bu konuyu iç siyasetin konusu haline getirmemek, siyasette rekabet konusu olmaktan çıkarmak lazım böyle konularda Türkiye'nin iktidar muhalefetinin her zaman bir olması lazım. Doğru olan da budur. Ama Kılıçdaroğlu’nu biz anlamakta da zorlanıyoruz çünkü; bugüne kadar dış politika konusunda iktidar muhalefet her ne kadar farklı bazı noktalarda bulunsa da her zaman aynı yerde durmayı başarmıştır; ama Suriye konusunda Sayın Kılıçdaroğlu Türkiye’nin yanına da değil Esad’ın yanında durmaktadır. CHP’ yi ilk defa takip ettiği çizginin dışına çekmiştir maalesef. Bugüne kadar başbakanımıza diktatör diyen, zalim diyen Kılıçdaroğlu, eli kanlı Esed'e eli kanlı diyememiştir, diktatör diyememiştir, zalim diyememiştir. Ben onun sözlerini yine milletimizin vicdan terazisine bırakıyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.