Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bolu'daki deprem: Kızılay, Ulumescit köyünde incelemelerde bulundu

Bolu'da meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremin ardından Kızılay'a bağlı ekipler depremin merkez üssü olan Ulumescit Köyü'nde incelemelerde bulundu. Bolu Kızılay Şube Başkanı Hüseyin İka, ilk belirlemelere göre herhangi bir can...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2013 01:39
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2013 01:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bolu'da meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremin ardından Kızılay'a bağlı ekipler depremin merkez üssü olan Ulumescit Köyü'nde incelemelerde bulundu. Bolu Kızılay Şube Başkanı Hüseyin İka, ilk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadığını söyledi.

Ulumescit'teki araştırmalarının ardından depremle ilgili bilgi veren Hüseyin İka, "Saat 22.49'da Ulumescit merkezli olarak meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremle ilgili değerlendirme yapmak için depremin merkez üssü olan alandayız. Şu anda Poyraz köyündeyiz, az önce Ulumescit'te idik. Bu alanlarda herhangi ciddi bir hasarla karşılaşmadık, mal veya can kaybına rastlamadık ama durum tespitini yapmaya çalışıyoruz. Öncelikle bütün Bolu halkına geçmiş olsun diyorum. Kızılay olarak da burada gerekli değerlendirmelerimizi yapmaktayız" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.