Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bolt'un Türk kankaları

Rekortmen atlet, Rio’da arkadaşlık yaptığı milli atletlerimiz İzzet Safer ve Emre Barnes ile zaman geçiriyor. Onlarla oyun oynuyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bolt'un Türk kankaları
Rio Olimpiyat Oyunları’nda pistteki mücadelesi merakla beklenen Dünya ve Olimpiyat şampiyonu rekortmen Jamaikalı atlet Usain Bolt, Olimpiyat Köyü’nde Türk atletlerden ayrılmıyor...

4x100 bayrak yarışında ay yıldızlı formayla pistte boy gösterecek olan sporcularımız İzzet Safer ve Emre Barnes’ı, ziyaret eden Bolt, ikiliyle keyifli anlar geçirdi.

iMZALI ŞAPKA JESTi
Sporcularımızla arkadaş olan ünlü star, İzzet Safer ve Emre Barnes ile konsol oyunu oynadı, yarış pistlerindeki müthiş yeteneklerini basketbol oyununda da gösterdi. Bolt, ardından vatandaşı Asafa Powell ile birlikte iki Türk arkadaşlarına hatıra olarak Jamaika şapkasını imzalayarak hediye etti onlara başarılar diledi. İkili, bu güzel jest sonrası Bolt’u İstanbul’a davet etti.

Mersin doğumlu olan İzzet Safer ve Jamaika asıllı Türk vatandaşı Emre Barnes, Olimpiyat Köyü’nde her akşam bir araya geldikleri Bolt ile sohbet etmekten büyük keyif aldıklarını ve onun samimi bir insan olduğunu söylediler.

TAM BİR KONSOL OYUNU AŞIĞI
Antrenmanlardan arta kalan zamanlarda yakın arkadaşlarıyla konsol oyunu oynayan Bolt burada da pistlerdeki kadar başarılı. Çoğunlukla basketbol oyunu oynayan Jamaikalı atlet, günlük hayatında da büyük ilgi duyduğu futbolu da es geçmiyor ve hayranı olduğu Manchester United’ı seçiyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.