Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitlisli öğretmenler, Öğretmenler Günü'nü öğrencilerine yardım ederek kutladı

Bitlis’te görev yapan öğretmenler 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü eğlenerek geçirmek yerine, büyük bir fedakarlık örneği göstererek kendi günlerinde bile öğrencilerine yardımda bulunarak geçirdiler. Bitlis Valiliği tarafından uygulanan...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bitlisli öğretmenler, Öğretmenler Günü'nü öğrencilerine yardım ederek kutladı
Bitlis’te görev yapan öğretmenler 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü eğlenerek geçirmek yerine, büyük bir fedakarlık örneği göstererek kendi günlerinde bile öğrencilerine yardımda bulunarak geçirdiler.

Bitlis Valiliği tarafından uygulanan 'Ey İnsan' projesinde gönüllü olarak görev yapan fedakar öğretmenler, öğretmenler gününde farklı bir kutlamaya imza attı. Fedakar öğretmenler, bu günde bile 'Ey İnsan' projesi kapsamında tespit edilen fakir öğrencilerin evlerine giderek kıyafet yardımı yaptı.

Öğretmenliğin fedakarlık gerektirdiğini, bu nedenle Öğretmenler Günü'nde böyle anlamlı işe imza atmak istediklerini belirten öğretmenlerden Hayrullah Yücel, kendileri için en güzel öğretmenler gününün öğrencilerine yardımda bulunmak olduğunu söyledi. Bu kapsamda öğrencilere giyim yardımında bulunulduğunu aktaran Yücel, “Öğretmen arkadaşlarımızla birlikte bu özel günü öğrencilere yardımda bulunarak geçirmek bizim için en büyük mutluluk. Çünkü öğretmenlik mesleği fedakarlık gerektiren bir meslek. Öğretmenlere en büyük hediye öğrencilerinin mutluluğudur. Bu arada ben bütün meslektaşlarımın da bu özel günlerini kutluyorum.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.