Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir yıl önce böyle gündeme gelmişti, sonu feci oldu...

Kütahya’da 28 yaşındaki Vildan Kandemir, kocası 29 yaşındaki Mustafa Kandemir tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Polis, olaydan sonra Mustafa Kandemir’i arıyor. Vildan Kandemir, geçen yıl alkollü olarak kendisine şiddet uygulayan kocasını bıçakla yaralamıştı.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2016 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2016 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bir yıl önce böyle gündeme gelmişti, sonu feci oldu...
Olay, saat 04.00 sıralarında Yunus Emre Mahallesi Selimiye Caddesi’nde meydana geldi. Oturdukları apartmanın ikinci katındaki evlerinde alkol aldıkları belirtilen Mustafa Kandemir ile eşi Vildan Kandemir arasında tartışma çıktı. Mustafa Kandemir av tüfeğiyle eşi Vildan Kandemir’e 5 el ateş edip kaçtı.

Silah sesi üzerine apartman sakinleri durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri av tüfeğiyle vurulan Vildan Kandemir’in ölmüş olduğunu belirledi. Genç kadının cenazesi otopsi için Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, kaçan Mustafa Kandemir’i yakalamaya çalışıyor.

GEÇEN YIL EŞİNİ BIÇAKLAMIŞTI

Öldürülen Vildan Kandemir, Kütahya’da 5 Ağustos 2015 tarihinde alkolün etkisiyle tartıştığı eşi Mustafa Kandemir’i göğsünden bıçakla yaralamıştı. Bıçakladığı eşinin ardından gözyaşı döken Vildan Kandemir, polislere eşinin kendisine sürekli olarak şiddet uyguladığını bu nedenle onu bıçakladığını söyledi. Vildan Kandemir bir süre cezaevinde tutuklu olarak kaldıktan sonra tahliye oldu, eşi Mustafa Kandemir de hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edildi. Kandemir çifti bu olayın ardında tekrar birlikte yaşamaya başladı. Mustafa Kandemir’in çeşitli suçlardan poliste suç kaydının olduğu belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.