Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir yıl içerisinde iki evlat acısı yaşadı

Manisa’nın Akhisar ilçesinde yaşayan bir kadın, bir yıl içerisinde iki evlat acısı yaşadı. Geçen yıl 9 yaşındaki oğlunu su kuyusunda boğulma sonucu kaybeden 38 yaşındaki Kibariye Zambak, aradan bir yıl geçmeden bu sefer de 3 yaşındaki...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2015 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2015 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’nın Akhisar ilçesinde yaşayan bir kadın, bir yıl içerisinde iki evlat acısı yaşadı. Geçen yıl 9 yaşındaki oğlunu su kuyusunda boğulma sonucu kaybeden 38 yaşındaki Kibariye Zambak, aradan bir yıl geçmeden bu sefer de 3 yaşındaki oğlunu trafik kazasında kaybetti.

Kaza, Gölmarmara devlet karayolu üzerinde meydana geldi. Elektrikli bisikletle seyir halindeki Zambak ve oğlu Utku Zambak'a, İsmail Gürbüz yönetimindeki 45 HA 1974 plakalı kamyon çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Zambak ve oğlu asfalta fırladı. Kasklı olan Kibariye Zambak ve kasksız olduğu belirlenen oğlu ağır yaralandı. Zambak ve oğlu Utku, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kalbi duran 3 yaşındaki Utku Zambak hayatını kaybetti. Kibariye Zambak'ın ise ayaklarının kırıldığı ve kafatasında hafif bir yarılma olduğu öğrenildi.

Diğer oğlu 9 yaşındaki Umut Zambak ise 25 Nisan 2014'te kaybolmuş, beş gün sonra Akhisar Tren Garı'nın yanındaki su kuyusunda cesedi bulunmuştu. Daha bir yıl bile olmadan iki çocuğunu birden kaybeden genç kadına, oğlu Utku'nun ölüm haberinin henüz verilmediği öğrenildi. Baba Hasan Hüseyin Zambak da büyük acı yaşadı. Polis, kazanın ardından kamyon şoförü Gürbüz'ü gözaltına aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.