Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bin aile konut hayaline kavuştu

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından 6 ay önce bin dar gelirli ailenin kura ile ev sahibi olduğu Mavikent’te bin konutun daha kurası noter huzurunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in de katılımı ile gerçekleştirildi.    Şahinbey...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 19:42
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 19:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bin aile konut hayaline kavuştu
Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından 6 ay önce bin dar gelirli ailenin kura ile ev sahibi olduğu Mavikent’te bin konutun daha kurası noter huzurunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in de katılımı ile gerçekleştirildi.

    Şahinbey Belediyesi’nin aylık 400 TL taksitle dar gelirli ailelerin ev sahibi olduğu Mavikent Konutları kura çekilişi Karataş’taki Şahinbey Spor Salonu’nda yapıldı. 12 bin 225 kişinin başvuru yaptığı kura töreninde bin aile evlerine kavuştu. İsimlerin okunmasıyla büyük bir mutluluk yaşayan aileler, sevinç gözyaşları döktü. Ev sahibi olan aileler, sevinçlerini aile fertlerine sarılarak yaşadı.

    Bakan Şahin, “11 yıl oldu sizlerin bize verdiği güçle Başbakanımızın liderliğinde bir söz verdik. Üşüyen çocuğun elini ısıtacağız, üşüyen yürekleri ısıtacağız, gönüllere dokunacağız. İnsan odaklı çalışacağız dedik. Merkeze insanı koyduk. İnsanımızı seviyoruz, insanımızın bölgesi ne olursa olsun cinsiyeti yaşı ne olursa olsun veya engelli engelsiz olusun eşrefi mahlukat olarak doğan her canlı yaşamın en iyisini hak ediyor. En iyi evlerde yaşamalı, en iyi okullara gitmeli, en iyi sağlık imkanlarına ulaşmak zorunda. Bütün insanımız aynıdır ve biraz fırsat eşitliği verdiğinizde insanlarımız mucizeler yapabiliyor. İşte biz 10 yıldan beri anaların duasıyla ülkemizdeki hayalleri, hedefe, hedefleri gerçeklere dönüştürdük ve çok şey yaptık. Bu gün 11 yılın sonunda alnımız ak, başımız dik, yaptıklarımızın hesabını vermek ve yapacaklarımızı anlatmak üzere huzurlarınızdaysak sizlerle beraber bir tarih yazıyoruz.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.