Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilişim fuarına öğrenci ilgisi

CNR Expo Fuarı Merkezi’nde gerçekleştirilen bilişim fuarına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Teknolojiden spora, eğitimden eğlenceye farklı alanlarda stantların bulunduğu fuarı büyük küçük onlarca öğrenci gezdi.Bugün açılışı gerçekleşen...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilişim fuarına öğrenci ilgisi
CNR Expo Fuarı Merkezi’nde gerçekleştirilen bilişim fuarına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Teknolojiden spora, eğitimden eğlenceye farklı alanlarda stantların bulunduğu fuarı büyük küçük onlarca öğrenci gezdi.

Bugün açılışı gerçekleşen CeBIT Sinerji Zirvesi, CNR Expo’da ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuardaki bilişim ürünlerine çocuklar da ilgi gösterdi. Okullarından izinli olarak öğretmenleriyle birlikte fuarı gezen öğrenciler, Ankara tema park tanıtımı olan hayvanat bahçesi, simülatör iş makineleri, şut çekme sahası gibi bir çok farklı alanı inceledi.

Fuarı beğendiklerini belirten öğrenciler, “Ben burayı çok beğendim. Maket hayvanlar yapmışlar. Burayı geziyorum kaplan, mamut, züfara falan çok hoşuma gitti.” ifadelerini kullandı.

Şut çekmek için sahada sıraya giren çocuklar ise, “Fuarı çok beğendik. Wesley Sneijder bugün burada. Bugün şut çekeceğiz. Çok iyi gol atarız.” şeklinde konuştu.

4 gün boyunca devam edecek olan fuar 27 Ekim’de son bulacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.