Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beyşehir Özel Gönül Koleji, Kutlu Doğum programı düzenledi

Konya Beyşehir Özel Gönül Koleji tarafından düzenlenen 'Kutlu Doğum' programı, velilerin yoğun katılımı ile yapıldı. Programda okul bünyesinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için ödül töreni de düzenlendi. Özel...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2015 22:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2015 22:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyşehir Özel Gönül Koleji, Kutlu Doğum programı düzenledi
Konya Beyşehir Özel Gönül Koleji tarafından düzenlenen 'Kutlu Doğum' programı, velilerin yoğun katılımı ile yapıldı. Programda okul bünyesinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için ödül töreni de düzenlendi.

Özel Gönül Koleji, öğrenciler arasında Nisan ayı boyunca 'Efendimiz'e Mektup', 'en güzel naat okuma', 'en güzel ilahi okuma' ve 'Efendimiz'i en güzel ben anlatırım' slayt yarışması gibi etkinliklerin yanında geleneksel hale getirdikleri 'kırk hadis ezberleme', 'salavat getirme' ve 'Efendimiz'in sünnetlerini hayatıma uyguluyorum' gibi etkinlikler düzenledi. Programda, yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin naatları, ilahileri, mektupları ve slaytları izleyenler tarafından büyük beğeni kazandı.

Ayrıca Herkes O'nu Okuyor yarışmasında tüm soruları doğru cevaplandırarak dereceye giren 8 öğrenci ile beraber diğer yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Programın sonunda davetlilere sunulan sema gösterisi izleyenleri mest etti.

Okul Müdürü Hüseyin Açıkyörük, “Amacımız Peygamber Efendimiz'in doğumunu hatırlamanın yanında hem öğrencilerimize Peygamber sevgisini aşılamaktı. 20 Nisan Pazartesi Efendimiz'in doğumunun yanı sıra üç ayların başlangıcı olması hasebi ile özel bir gündür. Programımızı böyle önemli Kandil gecelerimizin giriş gününde yapmak çok güzel oldu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.