Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beykoz Belediye Başkanı, yeniden aday adayı oldu

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, bir dönem daha belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Beykoz’da bir dönem belediye başkanlığı yapan Yücel Çelikbilek, 30 Mart yerel seçimleri için partisine aday adaylığı...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beykoz Belediye Başkanı, yeniden aday adayı oldu
Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, bir dönem daha belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Beykoz’da bir dönem belediye başkanlığı yapan Yücel Çelikbilek, 30 Mart yerel seçimleri için partisine aday adaylığı başvurusu yaptı. Beykoz’daki hizmet ve projeleri tamamlamak amacıyla bir dönem daha hizmet etmek istediğini belirten Çelikbilek, “Yapılan hizmet ve projelerin kesintiye uğramaması ve istikrarın devamı için tekrar hizmete talibim.” dedi.

Beykoz’un geleceğini etkileyecek 20’ye aşkın projenin altyapısını oluşturduklarını ifade eden Çelikbilek, mesai mefhumu gözetmeden halka hizmet ettiklerine dikkat çekti. Belediye başkanlığı döneminde vaat ettiklerinin fazlasını yaptıklarını kaydeden Çelikbilek, Beykoz’un menfaatlerini gözettiklerini söyledi. Mülkiyetle birlikte diğer hizmetlerin birçoğunun altyapısının tamamlandığını anlatan Çelikbilek, “Benim kişisel olarak siyasetten beklentim yok. Ama inancım şu ki, Beykoz’daki çalışmaların yarım kalmamasını sağlamak zorundayız. Gelecek nesillerimiz için daha yaşanılabilir, Beykoz’u problemlerin bittiği artık projelerin konuşulduğu bir ilçe haline getirmeliyiz.” şeklinde konuştu.

Çelikbilek, aday adaylığı için başvurusunu AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer’e teslim etti.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.