Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş’ta fırtına ağaçları devirdi

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan fırtına, Beşiktaş’ta cadde üzerinde bulunan bir ağacı devirdi. Ağacın yolu kapatması sebebiyle cadde bir süre trafiğe kapatıldı. İtfaiye ve belediye ekiplerinin çalışmasının ardından...

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2015 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2015 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş’ta fırtına ağaçları devirdi
İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan fırtına, Beşiktaş’ta cadde üzerinde bulunan bir ağacı devirdi. Ağacın yolu kapatması sebebiyle cadde bir süre trafiğe kapatıldı. İtfaiye ve belediye ekiplerinin çalışmasının ardından ağaç kesilerek yoldan kaldırıldı.

Olay, saat 06.30 sıralarında Barbaros Bulvarı Beşiktaş istikametinde meydana geldi. Yol üzerinde bulunan bir ağaç, gece boyunca etkili olan şiddetli rüzgar sebebiyle yola devrildi. Devrilen ağacın yolu kapatması sebebiyle cadde bir süre trafiğe kapatıldı. Sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, belediye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, ağacı keserek yoldan kaldırdı. Olayda yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. Kesilerek parçalara ayrılan ağaç, belediye ekipleri tarafından kamyona yüklenerek götürüldü. Bir süre trafiğe kapanan cadde tekrar trafiğe açıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.