Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beratcan'ın katil zanlısından kan donduran ifadeler

Kartal'da kaybolan ve 15 gün sonra Tuzla'da bir su kanalından bulunan Beratcan Karakütük'ü öldürdüğü iddia edilen E.K'nin polise verdiği ifade kan dondurdu. E.K, iddiaya göre, polise verdiği ifadesinde, Beratcan'ın eline ağzını bağladıktan sonra, servis minibüsüyle özel bir şirketin personeli taşıdığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beratcan'ın katil zanlısından kan donduran ifadeler

Beratcan Karakütük'ün katil zanlısı, E.K, Gaziosmanpaşa'da dün akşam saatlerinde gözaltına alınmış, E.K'nin ifadesi doğrultusunda küçük Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük de bu sabah saatlerinde gözaltına alınmıştı.

E.K bugün yaklaşık 9 saat polise ifade verdikten sonra adliyeye sevk edildi. İddiya göre, katil zanlısı E.K., ifadesinde, Beratcan'ın, annesiyle ilişkisi olduğunu öğrendiğini söyledi. Bunun üzerine E.K. Beratcan'ı okul çıkışında servise bindirdi. Ardından Beratcan'ın ellerini ve ağzını bağlayarak, servis minibüsüyle dolaştırdı. Bu sırada servisini yaptığı şirketin personelini de taşıyan E.K ardından Beratcan'ı Tuzla Tepeören köyüne götürdü. Beratcan Karakütük'ün baygın olduğunu fark eden katil zanlısı E.K, iddiaya göre su dolu menfeze Beratcan'ın kafasını sokarak küçük çocuğu boğarak öldürdü. Beratcan'ın öldüğünden emin olduktan sonra E.K küçük çocuğun cesedini olay yerinde bırakarak kaçtı. E.K ifadesinde anne Türkan Karakütük'ün kendisine, "Beratcan'ı al ne yaparsan yap" dediğini iddia etti. Anne Türkan Karakütük ise polise verdiği ifadede, E.K ile ilişkisini kabul ederek, "Ben ayrılmak istedim. Beni cezalandıracağını söyledi. Vereceği ceza buymuş. Ben böyle bir şey yapacağını bilmiyordum. Beni tehdit etti. Bir anne çocuğunu öldürebilir mi?" dediği öğrenildi. 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.