Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye otobüs şoförüne yolcuların gözü önünde dayak

Antalya’nın Alanya ilçesinde motosikletli 2 kişi, yol vermesi için korna çaldığı gerekçesiyle belediye otobüsü sürücüsüne yolcuların gözü önünde dayak attı. Olay otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.Hacet Mahallesi Hacet Kavşağı’nda...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Alanya ilçesinde motosikletli 2 kişi, yol vermesi için korna çaldığı gerekçesiyle belediye otobüsü sürücüsüne yolcuların gözü önünde dayak attı. Olay otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

Hacet Mahallesi Hacet Kavşağı’nda seferde bulunan 07 HDP 46 plakalı 46 nolu belediye halk otobüsü sürücüsü Olcay Bulut (38), önünde seyreden motosikletin yol vermesi için korna çaldı. Otobüs sürücüsü Olcay Bulut’un yol istemesinden rahatsız olan motosiklet üzerindeki 2 kişi otobüsün önüne geçti. Otobüse binen motosikletli G.B. (23) ile yanında bulunan arkadaşı şoför mahallindeki sürücü Bulut’a önce kafa, ardından yumruk attı. Sürücüyü yolcuların gözü önünde döven 2 zanlı, otobüsteki erkek yolcuların mühadalesi üzerine motorlarına binerek kaçtı.

Otobüste bulunan çocuk ve bayan yolcular ise panik ve korku yaşadı. Sürücüye atılan dayak ve yolcuların yaşadığı korku ve panik otobüsteki güvenlik kameraları tarafından sanayi saniye kayıt altına alındı. Şoförün şikayet etmesi üzerine 2 zanlı polis tarafından yakalandı. Zanlıların sorgusu devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.