Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye başkanı, esnaf ve zanaatkârlar ile görüştü

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Evren Oto Sanayi Sitesi’ne gitti; esnaf ve zanaatkârlar ile bir araya geldi.Buluşmada Evren Oto Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Bahattin Özata ile Esenyurt Sanayici ve İşadamları Derneği (ESİDER),...

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2014 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2014 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Belediye başkanı, esnaf ve zanaatkârlar ile görüştü
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Evren Oto Sanayi Sitesi’ne gitti; esnaf ve zanaatkârlar ile bir araya geldi.

Buluşmada Evren Oto Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Bahattin Özata ile Esenyurt Sanayici ve İşadamları Derneği (ESİDER), Hadımköy İşadamları Derneği yöneticileri de yer aldı.


Toplantıda Necmi Kadıoğlu, yerel seçimlerin önemini vurguladı. Kadıoğlu, “ 30 Mart’a ilerlerken demokrasilerin gereği sizlerin teveccühü ile yerel yöneticileri seçmek ve hizmet almak için bir karar vermeniz gerekiyor. Seçimlerde biz de yerel yöneticiler olarak hizmet için tekrar talip olduk. Bugüne kadar sanayi esnafı olarak sizlerin eksik ve sıkıntılarınızı yönetiminiz ile birlikte dinleyerek çözmeye çalıştık. Bugün burada toplanmamızın sebebi seçim propagandası değil, her zaman olduğu gibi sizlerin istek ve talepleriniz. İşlerinizde rahat ve huzurlu bir ortam olması için bir araya geldik. Her türlü şikâyetlerinizi ve taleplerinizi bildirdiğiniz takdirde çözüme kavuşturacağımıza emin olabilirsiniz. Bölgemiz sanayi bölgesi, İstanbul’da planlara dâhil edilmiş iki tane sanayi ilçesi olanlardan bir tanesiyiz. Esenyurt ’ta 9 senede 972 adet imalathane, sanayi ve fabrikaya ruhsat verdik. Bunların hepsi emek, istihdam ve iş kapısı demektir. Biz kentleşmenin yanında hem sanayi hem de çok sayıda işyerini de ilçemize armağan ettik. Bu bakımdan şu anda Esenyurt işlem hacmi olarak İstanbul’un 1’ncisi, Türkiye’ninse 2’ncisi olarak gözüküyor.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.