Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BDP’nin Kadıköy mitinginde gerginlik

Barış ve Demokrasi Partisi’nin (BDP) İstanbul Kadiköy’de düzenlediği miting başladı. Miting alanına girenlerin arandığı polis kontrol noktasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Kadıköy Rıhtım Meydanı’nda BDP’nin düzenlediği...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BDP’nin Kadıköy mitinginde gerginlik
Barış ve Demokrasi Partisi’nin (BDP) İstanbul Kadiköy’de düzenlediği miting başladı. Miting alanına girenlerin arandığı polis kontrol noktasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Kadıköy Rıhtım Meydanı’nda BDP’nin düzenlediği ‘Diren Rojava İstanbul Seninle’ mitingi başladı. Kadıköy Numune Hastanesi civarına toplanan BDP’liler ve mitinge destek veren çeşitlik gruplar meydana yürüdü. Mitinge gelenler için polis 3 yerde arama noktası oluşturdu. Numune Hastanesi tarafındaki arama noktasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Gerginlikten sonra polis arama noktasından çekildi. Çevik Kuvvet ekipleri olaya müdahale etmek için hareketlendi. BDP’li görevliler, giriş noktasındaki megafondan sağduyu çağrısı yaparak müdahaleyi önledi.

Mitinge, milletvekilleri Ahmet Türk, Ertuğrul Kürkçü, Gülten Kışanak, Sebahat Tuncel, Sırrı Sakık, Aysel Tuğluk katıldı. Mitingde konuşmalar yapıldıktan sonra konserle son bulacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.