Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BDP’li Binici: Boşluğu doldurmak için HDP ile seçimlere gireceğiz

BDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici, CHP’nin sağdan daha sağcı bir parti haline geldiğini ileri sürerek, “Bu boşluğu doldurmak adına HDP ile yerel seçimlerle başlamak üzere, seçime gireceğiz." dedi. BDP Şanlıurfa Milletvekili...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici, CHP’nin sağdan daha sağcı bir parti haline geldiğini ileri sürerek, “Bu boşluğu doldurmak adına HDP ile yerel seçimlerle başlamak üzere, seçime gireceğiz." dedi.

BDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında HDP’ye katılmak üzere BDP’den ayrılan üç milletvekili ile ilgili soruyu cevapladı. HEP’in kuruluşundan bu yana Fırat'ın doğusuna hapsedildiklerini ileri süren Binici, Türkiyelileşme konusunda çaba içinde olduklarını İmralı’dan da ‘Türkiyelileşme konusunda, hassasiyetlerinizi bekliyorum’ şeklinde açıklama geldiğini söyledi. CHP’nin sağdan daha sağcı bir parti haline geldiğini iddia eden Binici, "Sosyal demokrat parti niteliğinden sıyrılmış, bitmiş bir yapıya sahip. Bu boşluğu doldurmak adına HDP ile yerel seçimlerle başlamak üzere, seçime gireceğiz. Doğu, güneydoğu Anadolu bölgesinde BDP ile seçimlere gireceğiz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.