Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayramı kana buladı!

KOCAELİ’nin Kartepe İlçesi’nde, Mehmet A. pompalı tüfekle borcunu ödemeyen arkadaşı Hasan Çakır’ın evini basıp dehşet saçtı.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 07:28
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 07:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayramı kana buladı!
Arkadaşını evde bulamayınca çılgana dönen Mehmet A., Çakır’ın eşini, oğlunu ve eve misafir olan 4 yaşındaki kız çocuğunu pompalı tüfekle vurdu. Yaralanan kadın ölürken, 2 kişi ise tedavi altına alındı.

Olay, gece saatlerinde Kartepe'de Çakır ailesine ait evde meydana geldi. İddiaya göre, servis şoförü Mehmek A. ile belediye işçisi Hasan Çakır arasındaki yaklaşık 2 yıldır devam eden alacak verecek meselesinden çıkan tartışmalar gün geçtikçe büyüdü.

İddiaya göre alacağını bir türlü tahsil edemeyen Mehmet A., pompalı tüfeğini alarak Hasan Çakır’ın evine gitti. Hasan Çakır’ı evde bulamayan Mehmek A., evin önünde oturan 49 yaşındaki eşi Yıldız Çakır, oğlu 19 yaşındaki Levent Çakır’a doğru ateş etti.

Yıldız Çakır yüzünden ve bacağından, oğlu Levent Çakır ise göğsünden yaralanırken, misafir olarak eve gelen 4 yaşındaki Ceyda Kaya ise saçmaların isabet etmesiyle yaralandı.

Silah seslerini duyanlar olay yerine koşarak, polis ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalede bulundu.

Ağır yaralanan anne ve oğlu hastanelere kaldırdı. Yıldız Çakır kaldırıldığı özel bir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırılan oğlu Levent Çakır ise hemen ameliyata alındı. Ceyda Kaya ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olaydan sonra havaya ateş ederek çevredekilere korku salan Mehmet A. koşarak olay yerinden kaçtı. Polis, Mehmet A.’nın yakalanması için çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.