Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayram provası trafiği kilitledi

Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları için Vatan Caddesi'nde yapılan provalar trafik yoğunluğuna neden oldu. Sabah 07.00'den itibaren Vatan Caddesi'ne çıkan ara yolların kapatılması nedeniyle bir çok sürücü trafikte kaldı. Hafta sonu olmasına...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayram provası trafiği kilitledi
Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları için Vatan Caddesi'nde yapılan provalar trafik yoğunluğuna neden oldu. Sabah 07.00'den itibaren Vatan Caddesi'ne çıkan ara yolların kapatılması nedeniyle bir çok sürücü trafikte kaldı. Hafta sonu olmasına rağmen sıkışan trafik sürücü ve toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlara zor anlar yaşattı. Vatan Caddesi'nde yapılan provalarda askeri ve sivil ekipler geçit töreni yaparak 29 Ekim tarihinde yapılacak kutlamalara hazırlandı.

Cumhuriyetin 90. yıldönümü için yapılan hazırlıklar kapsamında Vatan Caddesi'nde resmi geçit provaları yapıldı. Öğrenciler, sivil kurumlar, asker ve polis gruplarının katıldığı törenlerde marşlar eşliğinde geçit yapıldı. Askeri helikopterler de alçak uçuş yaparak alan üzerinde ilerledi. Provaya katılan gruplar temsili olarak selamlandı. Bazı vatandaşlar geçit töreni provalarını Vatan Caddesi kenarına gelerek izledi.

Ancak provalar sırasında ve öncesinde Vatan Caddesi'ne çıkan ara yolların kapatılması nedeniyle yaşanan sıkışıklık sürücü ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bayrampaşa, Topkapı, Zeytinburnu ve Aksaray istikametlerinden Vatan Caddesi yönüne gelen sürücüler erken saatlerden itibaren kapatılan yollar nedeniyle zor anlar yaşadı. Toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar işlerine geç kaldı. Sürücüler, uzun süre trafikte kaldıklarını ve provalar nedeniyle insanlara bu zorluğun yaşatılmaması gerektiğini anlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.