Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayram kortejinde balonlar patladı: 6 kişi yaralandı

Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende kortej geçişi sırasında bir aracın içinde bulunan helyum gazıyla şişirilmiş balonlar patladı. Dört tarafı Antakya Arkeoloji Müzesi'nin resimlerinin...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayram kortejinde balonlar patladı: 6 kişi yaralandı
Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende kortej geçişi sırasında bir aracın içinde bulunan helyum gazıyla şişirilmiş balonlar patladı. Dört tarafı Antakya Arkeoloji Müzesi'nin resimlerinin yerleştirildiği platformlarla kapatılan araçta meydana gelen patlama nedeniyle içerdeki 10 kadından 6'sı yaralandı.

Antakya Atatürk Caddesi'nde Cumhuriyet'in kuruluşunun 90'ıncı yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törenlerde kortej geçişi sırasında bir kaza yaşandı. Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün hazırlattığı aracın içerisine yerleştirilen ve helyum gazı ile doldurulmuş balonlar tam da Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Hasan Polat ve Antakya Belediyesi Başkan Vekili Serdar Güven'in yer aldığı protokol tribünün önünde patladı.

Patlama sonrası yangın çıktı. Araçta bulunan 10 kadın yaşadıkları büyük panik sonrası kendilerini araçtan aşağı attı. Elleri ve yüzlerinde yanıklar oluşan kadınlardan 6'sının ilk tedavileri alana gelen ambulanslarda yapıldı. Güvenlik güçleri aracın arka kapısını açarak yanan gazete parçalarını dışarı attı. Yaşanan bu kazanın ardından törenler kaldığı erden devam etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.