Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batman'da silahlı kavga: 2 ölü, 5 yaralı, 4 gözaltı

Batman'da iki aile arasında yaşanan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.Olay, Batman merkeze bağlı Seyitler Mahallesi'nde meydana geldi. Husumetli Miroğlu ve Aydın aileleri arasında başlayan tartışma...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2014 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2014 18:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman'da iki aile arasında yaşanan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Olay, Batman merkeze bağlı Seyitler Mahallesi'nde meydana geldi. Husumetli Miroğlu ve Aydın aileleri arasında başlayan tartışma kısa süre sonra silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada Kerem Aydın olay yerinde hayatını kaybetti. Mustafa Miroğlu ağır yaralandı. Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Miroğlu'nun, sedye üzerindeyken silahla öldürüldüğü iddia edildi.

Olayda yoldan geçen iki kadın ile 5 kişi de yaralandı. Batman'daki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Polis, Bölge Devlet Hastanesi'nin giriş ve çıkışlarını kontrol altına aldı.

OLAYLA İLGİLİ 4KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Batman Valiliği olayla ilgili yaptığı açıklamada 4 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi. Batman Valiliğinden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Bugün saat 09.00 sıralarında Seyitler Mahallesi, Petrol Caddesi, Bozooğulları Tuğla Fabrikası civarında meydana gelen silahlı kavga olayında 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralanmıştır.

Olayın şehir içi dolmuş hattı sebebiyle oluşan alacak verecek meselesinden çıktığı ve evveliyatının olduğu düşünülmekle birlikte şahısların ilgili polis merkezlerince birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları tespit edilmiştir.

Yaşanan kavgada Kerem Aydın olay yerinde Mustafa Miroğlu ise tedavi altına alındığı Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde silahla öldürülmüşlerdir.

Bölge Devlet Hastanesi’nde devam eden kavga sırasında konuyla ilgileri olmadığı halde H.T ve M.Ö isimli bayanlar değişik yerlerinden yaralanmışlardır. Konuyla ilgili olarak olayın şüphelileri olduğu düşünülen E.A., Ş.M., C.M. ve A.M. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmışlardır."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.