Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Baskın yapılan dernek için vali Turhan 'sayıları artmalı' demişti

Balıkesir'de Kur'an-ı Kerim öğretilen ve dün 'açık makul şüphe' gerekçesiyle polisler tarafından arama yapılan gençlik merkezinin 3 yıl önce açılışı dönemin Valisi Ahmet Turhan, Belediye Başkanı İsmail Ok ve kamu kurumlarında...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2015 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2015 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Baskın yapılan dernek için vali Turhan 'sayıları artmalı' demişti
Balıkesir'de Kur'an-ı Kerim öğretilen ve dün 'açık makul şüphe' gerekçesiyle polisler tarafından arama yapılan gençlik merkezinin 3 yıl önce açılışı dönemin Valisi Ahmet Turhan, Belediye Başkanı İsmail Ok ve kamu kurumlarında görevli müdürler tarafından yapılmıştı. Vali Turhan'ın, açılış konuşmasında, derneğin örnek bir müessese olduğunu belirterek, 'bu tür kurumların sayılarının artması gerektiğini' söylediği anlaşıldı.

Balıkesir 2. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri tarafından dün sabah saatlerinde arama yapılan Yağmur Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Derneği, Ramazan ayı nedeniyle 60 dernek üyesi çocuğa Kur'an-ı Kerim öğretiyordu. Dernek, 2013 yılında dönemin valisi Turhan'ın da katıldığı törenle açılmıştı. Açılışta konuşan Vali Turhan, çocukların sokakta kötü alışkanlıklara maruz kalabildiğini belirterek, çocukların boş zamanlarını güvenilir ve sağlıklı ortamlarda geçirmesi açısından örnek bir müessese olduğunu söylemişti. Vali Turhan konuşmasında ayrıca Balıkesir'de bu tür kurumların sayılarının artırılması gerektiğini ifade etmişti.







En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.