Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkent’te sopa ve pompalı tüfekli işyeri baskını kamerada

Ankara’da ellerinde sopa ve pompalı tüfek bulunan 12 kişilik bir grup, 5 araçla geldikleri türkü barı bastı. Güvenlik kameralarına da yansıyan görüntülerde işyerinin cam ve çerçevelerini kıran grup, ellerini kollarını sallayarak hızla...

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2015 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2015 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da ellerinde sopa ve pompalı tüfek bulunan 12 kişilik bir grup, 5 araçla geldikleri türkü barı bastı. Güvenlik kameralarına da yansıyan görüntülerde işyerinin cam ve çerçevelerini kıran grup, ellerini kollarını sallayarak hızla buradan uzaklaştı.

Olay, Elmadağ Kayak Merkezi karşısında bulunan türkü barda gerçekleşti. İddialara göre türkü bara gelen F.E. isimli müşteri ile işyeri çalışanları arasında hesap yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın ardından tehditler savuran F.E., işyerini basacağını söyleyip buradan ayrıldı. İşyeri çalışanları durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine jandarma ekipleri olay yerine gelirken, zanlılar o gece mekana uğramadı. Sonraki gün harekete geçen zanlılar, bir motosiklet ve 4 lüks araçla akşam saatlerinde işyerinin önüne geldi. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda, araçlarını park eden yaklaşık 12 kişilik grup, ellerinde sopa ve pompalı tüfeklerle işyerine yöneldi. Şahısların geldiğini gören işletme sahibi, müşterileri mutfak tarafına alıp, işyerini içeriden kilitledi. Türkü bara giremeyen saldırganlar, sağa sola rastgele ateş etti. Bununla yetinmeyen grup, daha sonra işyerinin camlarına zarar verdi. Olayın ardından zanlılar hızla araçların binip, olay yerinden uzaklaştı.

İşletme sahibi Deniz Akbulut, hesap yüzünden tartışma çıktığını ve şahsın kendilerini tehdit edip, işyerini basacağını söylediğini anlattı. Saldırının gerçekleşmesinin ardından şahısları takip edip bir kısmını yakalattıklarını anlatan Akbulut, yakalanan zanlıların yeterli done olmadığı için salıverildiğini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.